AJTÓ-ABLAK-BELTÉRI AJTÓ-FENYŐ FŰRÉSZÁRU-LAMBÉRIA-HAJÓPADLÓ-TÍPUS LECEK-LÉPCSŐLAPOK-OSB

Kérdése van? Hívjon minket! +3646314314

BOROVI

Teljesen egyedi színben, méretben CPL ajtók már 102 500 Ft-tól

A különféle beltéri ajtótípusok iránti igény növekedésével együtt fontos szempontként a fokozott kopásállóság is egyre inkább előtérbe került. Ennek kezelésére a gyártók kifejlesztették a CPL beltéri ajtót. A CPL azáltal vált ismertté, hogy keményebb felülettel rendelkezik, karcálló és strapabíró anyaggal, ami ellenáll az idő múlásával járó igénybevételeknek. Ezzel elkerülhető, hogy két év múlva cserélni kelljen az ajtót sérülés vagy kopás miatt.

Fontos megjegyezni, hogy a beltéri ajtó cseréje nemcsak egyszerű, hanem költséges beavatkozás is lehet, így mindenképpen érdemes hosszú távon gondolkodni egy-egy ilyen beruházásnál. A bontás és az újra beépítés akár padló- és faljavítási munkákat is maga után vonhat, így annak ellenére, hogy a dekorfóliás ajtó kezdeti költsége alacsonyabb, hosszú távon előfordulhat, hogy gyakrabban kell cserélni, mint egy CPL laminált felülettel rendelkező ajtót.

Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősitett nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető, ráadásul felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.

 

CPL ajtók előnyei:

Gondolta volna, hogy mennyi előnye van egy CPL beltéri ajtónak a dekor ajtókhoz képest?
– Egyedi méretek és kialakítás: Gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a CPL ajtókat az igényeitek alapján egyedi méretben készítsük el, így szakértőink segítségével pontosan olyan ajtókat tervezhettek, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott helyiséghez.
– Számos különböző szín és minta: a saját egyéni ízléseteknek, elképzeléseiteknek leginkább megfelelő modern színek és mintázatok közül tudtok válogatni.
– Ellenálló, kopásálló felület: a CPL ajtók gyártásához kiváló minőségű, erős Egger által gyártott lemezek kerülnek felhasználásra. Ennek köszönhetően a beltéri ajtók rendkívül strapabíróak és ellenállóak, ami hosszú élettartamot biztosít.
– Extra opció: a famintázat száliránya is választható felár nélkül
 

75termék